High wine

Gezelligheid onder het mom van eeN GOED GLAS WIJN MET BIJPASSENDE HEERLIJKE GERECHTEN

Onze high wine bestaat uit 4 gangen met gerechten van onze kaart. Bij ieder gerecht serveren wij een bijpassende wijn. Dit zijn volledige glazen, dus geen proefglazen. 

In de middag worden de gerechten geserveerd in kleinere porties en in de avond volstaat dit 4 gangen menu als volledige maaltijd. 

In de middag kun je voor € 37,50 per persoon en in de avond voor € 49,50 per persoon genieten van onze heerlijke high wine.

 

 

High wine menukaart

High wine

Heerlijk gegeten, leuke zaak en leuk personeel!

Sandra Briene – Besselink

Gisteren heerlijk gegeten bij dit smaakvol ingerichte restaurant. Prachtige locatie aan het stadsstrand middenin het centrum van Veenendaal met een speeltuin voor de kinderen. Er staan heerlijke, goed betaalbare gerechten op de kaart. Ik kom hier zeker terug om de lunchkaart uit te proberen en te genieten van het mooie terras! Dit restaurant is zeker een aanrader! Bedankt Team Karakter voor het heerlijke eten en de fijne avond!

Judith de Fluiter

Gisteravond op het gezellige terras met wat (oud-)collega’s aan het borrelen geweest en daarbij wat heel lekkere plankjes uitgeprobeerd. Alles perfect verzorgd en zoals gezegd, heel lekker geborreld en gegeten. Een aanrader!

Job de Roos