filmmenu

Gezellig samen eten en met korting naar het filmhuis VEENENDAAL!

Hoe werkt dit? Reserveer je tafel rechts onderaan via de button ‘specials’ en klik op ‘filmmenu’. Zorg dat je minimaal 2 uur voor aanvang van de film je tafel bij ons reserveert, zodat je op tijd bij de film kunt zijn. Bij het afrekenen ontvang je van ons het gratis bioscoopkaartje. Het filmmenu bedraagt € 39,50 per persoon exclusief drank. 

Reserveer op de website www.filmhuisveenendaal.nl 2 kaartjes voor je gewenste film. Vink bij onderdeel ‘korting’ aan dat je een ‘vrijkaart’ (2=1 bon) hebt en reken je reservering af via de Filmhuis website. Neem je reservering (mailbevestiging) en de 2=1 bon mee naar het Filmhuis. De 2=1 bon lever je bij de zaalingang in.

Eetsmakelijk en een fijne voorstelling!

fillmmenu restaurant karakter

filmmenu

Heerlijk gegeten, leuke zaak en leuk personeel!

Sandra Briene – Besselink

Gisteren heerlijk gegeten bij dit smaakvol ingerichte restaurant. Prachtige locatie aan het stadsstrand middenin het centrum van Veenendaal met een speeltuin voor de kinderen. Er staan heerlijke, goed betaalbare gerechten op de kaart. Ik kom hier zeker terug om de lunchkaart uit te proberen en te genieten van het mooie terras! Dit restaurant is zeker een aanrader! Bedankt Team Karakter voor het heerlijke eten en de fijne avond!

Judith de Fluiter

Gisteravond op het gezellige terras met wat (oud-)collega’s aan het borrelen geweest en daarbij wat heel lekkere plankjes uitgeprobeerd. Alles perfect verzorgd en zoals gezegd, heel lekker geborreld en gegeten. Een aanrader!

Job de Roos