fbpx
Navigation

Dalipassage 8, Emmen | info@grandcafekarakter.nl | 0591-769185

Over ons

We heten u hartelijk welkom

Midden in het centrum van Emmen, tussen Wildlands Adventure Zoo, het Atlas theater en de grote kerk staat Grand Café Karakter klaar met o.a. handbereide koffies, speciaalbieren en 10 verschillende wijnen.

Openingstijden

We zijn 6 dagen per week geopend. Neem plaats op de bank, de stamtafel of een eettafel en zie zelf hoe onze chef de gerechten bereidt in onze open keuken. Of geniet van een heerlijke kop koffie of een koel drankje.

Ons terras

Op ons terras heb je zicht op het Raadhuisplein dat met zijn verlichte waterpartijen, speeltuin en skatepark voor een prachtig uitzicht zorgt. Het ideale uitzicht om kennis te maken met ons Grand Café.

Gezellig borrelen en heerlijk eten en drinken

In ons Grand Café kun je genieten van een lunch, diner of gewoon lekker borrelen. Ons keukenteam bereidt voor u de heerlijkste gerechten. Voor de kleinere kinderen hebben wij een speciaal kindermenu.

Entertainment

Regelmatig word je bij ons vermaakt met verrassende live muziek en entertainment. Dat maakt Grand Café Karakter de ideale plek voor een borrel met je vrienden. Kijk in onze agenda voor alle activiteiten!